Läsecirkel och poesicirkel på Skarpnäcks bibliotek med Lars Lundin

Varannan tisdag kl. 17.00 (ojämna veckor) är det läsecirkel på Skarpnäcks bibliotek med den i Skarpnäck legendariske, pensionerade bibliotekarien Lars Lundin. Han är själv en skapande litteratör, som varit medredaktör i en litterär tidskrift, samt vunnit en novelltävling i Svenska Dagbladet. Han kan konsten att leda läsecirklar, och har smak för romantisk litteratur, bl.a. för Dylan Thomas´ och Lars Larsens poesi.

Men ännu bättre, den första måndagen varje månad är det poesicirkel på Skarpnäcks bibliotek kl. 19.00. Givetvis med en risk att en av romantiska förbundets f.d. medlemmar, Lars Larsen, dyker upp, då han nu igen bor i Skarpnäck i sin håla i Nackareservatet. De som vill träffa honom kan göra det via Skarpnäcks bibliotek, som han har starka band till.

Kommentarer
Postat av: Einar

Hej!

Lars Larsen har tagit sjukledigt, och det kan hända att han snart återigen är tillbaka i Åbo. Det är högst osäkert om han dyker upp i Skarpnäck inom den närmaste framtiden.

Vänligen

Einar

2012-11-17 @ 19:38:10
Postat av: Einar

Lars Larsen är ny i Esbo utanför Helsingfors, och exakt var han i Esbo befinner sig och hur man får tag på honom redovisas på hans blogg: http://universalism.blogg.se/

/Einar

2012-11-29 @ 00:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback